Pipedream Ekstreme Toyz fuck my cock masturbator

269,00 kr.

Alsidigt sexlegetøj til mænd fra Pipedream Extreme. Perfekt til ham, der gerne vil have en masturbator og et sleeve i én!

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Stimulerende sexlegetøj til mænd

Med dette produkt fra Pipedream Extreme kan du godt se frem til fræk og alsidig leg. Produktet er nemlig et unikt og stimulerende sexlegetøj til mænd, som er designet til at give en realistisk og intens oplevelse af en anal penetration.

Sexlegetøjet er af høj kvalitet med et blødt TPR-materiale, som føles utrolig realistisk at røre ved, og så er det også sikkert for kroppen. Masturbatoren er formet som en penis med en anus-åbning med detaljerende indvendige strukturer, der giver en autentisk følelse af penetration.

For at bruge produktet skal du blot påføre en passende mængde smøremiddel på penis og derefter indsætte penis i legetøjet. Med sin stramme og realistiske form vil du føle en fantastisk og intens stimulering, som kan bringe dig til en eksplosiv orgasme.

Masturbatoren er nem at rengøre efter brug og kan bruges igen og igen. Det er det perfekte sexlegetøj til mænd, der ønsker at opleve en realistisk og intens anal penetration, når de leger alene eller med en partner.

Masturbatoren kan desuden også bruges som et sleeve, så du får en større penis, når du vil penetrere din partner. Det betyder, at både du og din partner får masser af spændende nydelse, når I tager legetøjet i brug.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og frækt design.
  • Dejlig indvendig struktur.
  • Fleksibelt legetøj – kan bruges af forskellige størrelser og former.
  • Genanvendelighed.
  • Enormt brugervenlig.
  • Kan bruges som masturbator og sleeve.
  • Lækkert og blødt materiale.

Information

Mærke: Pipedream Extreme
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 20,5 x 7,5 x 10 cm
Vægt: 500 gram
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme