🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Pipedream Vibrating Ass Masturbator

999,00 kr.

Superfræk masturbator i en brun farve med vibrobullet. Vælg mellem vagina- og anusåbning og oplev masser af spændende og intens stimulation.

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Realistisk masturbator til ham 

Du får her en skøn masturbator formet som en indbydende bagdel, som gør det til en fryd for din penis at penetrere. Det livsagtige materiale omfavner din penis og lokker med en vagina- og anusåbning. Du vælger helt selv, hvilken åbning du har lyst til at lege med.

Brug denne masturbator i doggy-style eller i en missionærstilling. Når du bruger den medfølgende vibrobullet sammen med masturbatoren vil din nydelse blive intensiveret og udløse et fyrværkeri af stimulation. Bemærk, at du batterier bestilles separat. 2 x AA.

Masturbatoren er nemt at rengøre, og du kan bare følge nedenstående vejledning.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Superfrækt udseende.
  • Har både vagina- og anusåbning.
  • Vibrobullet medfølger – for intens stimulering.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Fremstillet i TPR og ABS.

Information

  • Mærke: Pipedream
  • Farve: Brun
  • Materiale: TPR, ABS 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pipedream Vibrating Ass Masturbator”