Pleaser Kate Fjernbetjent Trussevibrator

349,00 kr.

Lad denne diskrete trussevibrator fra Pleaser tage dig på en rejse af dejlig stimulation, der får dig til at hungre efter mere. Med Pleaser Kate Fjernbetjent Trussevibrator kan du se frem til nydelse alle steder!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vibrerende fornemmelser i trussen – Pleaser Kate Fjernbetjent Trussevibrator

Oplev pirrende stimulation med Pleaser Kate Fjernbetjent Trussevibrator, der er designet til at levere dejlig nydelse i både soveværelset og på farten. Denne praktiske og fine trussevibrator i lilla skal blot placeres i trussen, og så kan du nyde diskret nydelse overalt!

Vælg mellem 10 forskellige vibrationsfunktioner ved at trykke på en knap, eller du kan bruge den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen gør det også muligt for din partner at kontrollere din nydelse. Du skal blot overlade fjernbetjeningen i hans hænder, og så kan han bestemme hvor og hvornår, du skal tilfredsstilles. Med sine hviskestille vibrationer bliver det jeres frække hemmelighed – uanset om det er i soveværelset eller ude på en fræk date.

Noget af det bedste ved denne trussevibrator er også, at den er fremstillet i hudvenlig og blød silikone. Det betyder, at den føles utrolig behagelig mod huden og gør den til en fornøjelse at bruge. Du vælger selv, om denne skønne trussevibrator skal forkæle dig i soveværelset, ude blandt andre eller om den skal gøre brusebadet endnu sjovere. Pleaser Kate er nemlig også vandtæt, så du aldrig går glip af dejlig stimulation!

Kommer i en lækker sort opbevaringskasse – perfekt til at placere diskret i skuffen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst og stilfuldt design.
  • Perfekt til fræk parleg.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris 
Størrelse: 19,65 × 3,57 × 3,49 cm
Vægt: 400 gram 
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme