Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pleaser Marvelous Masturbator Æg

Original price was: 71,20 kr..Current price is: 55,20 kr..

Gør dine onanisessioner endnu mere tilfredsstillende med Pleaser Marvelous Masturbator Æg.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Spændende stimulation til ham – Pleaser Marvelous Masturbator Æg

Gør dine onanisessioner endnu bedre med Pleaser Marvelous Masturbator Æg. Dette fleksible og strækbare masturbator æg er designet til at passe alle penisstørrelser og tilbyder dejlig stimulation, der helt sikkert føles bedre end at bruge hånden.

Du bestemmer naturligvis helt selv, hvor intens din stimulation skal være ud fra grebet om denne masturbator. Indvendigt finder du en tekstureret lystkanal med forskellige strukturer, der er designet til at massere penis og gøre intim leg endnu bedre.

Det superbløde og behagelige TPE-materiale tilføjer også et spændende element til legen og gør, at denne masturbator føles helt igennem fantastisk. Du vælger selv, om du vil nyde dette masturbator æg under dynen, eller om dette sexlegetøj skal med ud på badeværelset og gøre dit brusebad endnu bedre. Pleaser Marvelous Masturbator Æg er nemlig også vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Eksklusivt og stilfuldt design.
  • Spændende struktur indeni.
  • Enormt fleksibel – passer til din penisstørrelse.
  • Perfekt til solo- og parleg.
  • Lavet i blødt og lækkert materiale.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 8,5 x 2,5 x 1,6 cm
Vægt: 118 gram 
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme