Pleaser Peachy Masturbator Æg

69,00 kr.

Forkæl dig selv med denne fleksible og æstetiske masturbator fra Pleaser by Private Play.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pirrende stimulation med Pleaser Peachy Masturbator Æg

Gør dine solo-fornøjelser til noget helt særligt med Pleaser Peachy Masturbator Æg. Dette fleksible masturbator æg er designet til at tilpasse din penisstørrelse og levere dejlig nydelse under brug.

Indeni finder du en tekstureret lystkanal med en spændende tekstur, der kombinerer kugler og riller. Disse varierende strukturer og mønstre gør, at din nydelse kommer til at føles helt igennem fantastisk. Du vælger selv, hvor intens din stimulation skal være ud fra grebet om din masturbator.

Pleaser Peachy Masturbator Æg er lavet i et superblødt og behageligt TPE-materiale, der føles virkelig godt mod huden. Du kan derfor se frem til, at din penis bliver forkælet af bløde og pirrende fornemmelser lige så ofte, som du har lyst til.

Hvis du ikke kan få nok af denne masturbator, kan du også nyde den under bruseren eller i badekarret. Det vandtætte design tillader, at du kan eksperimentere med din leg og opleve spændende øjeblikke – uanset hvor du befinder dig derhjemme.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst og stilfuldt design.
  • Spændende struktur indeni.
  • Enormt fleksibel – passer til din penisstørrelse.
  • Lavet i blødt og lækkert materiale.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 8,5 x 2,5 x 1,6 cm
Vægt: 118 gram 
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme