Pleaser Richard Prostata Vibrator Sort

579,00 kr.

Oplev anal tilfredsstillelse med Pleaser Richard Prostata Vibrator – perfekt til mænd, der gerne vil tilføje ekstra krydderi til legen.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens anal stimulation med Pleaser Richard Fjernbetjent Anal Prostata Massager Sort

Hvis du gerne vil eksperimentere med dejlig anal stimulation, er Pleaser Richard Prostata Vibrator Sort det helt rigtige produkt til dig. Med 10 forskellige vibrationsfunktioner kan du nemt finde det mønster, der tilfredsstiller dig mest og får dig til nå klimaks.

Det unikke ved denne prostata vibrator er dens elegante og let kurvede form, der giver en intens anal stimulation. Derudover har vibratoren et ekstra stykke, der målrettet stimulerer perineum på samme tid. Du kan vælge mellem de forskellige vibrationsindstillinger på vibratoren, eller du kan bruge den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen tillader også, at din partner kan kontrollere din nydelse, hvis dette ønskes.

Ud over at kunne bruges som en anal vibrator – både til kvinder og mænd, kan denne vibrator også bruges som en dejlig g-punktsvibrator, der stimulerer klitoris på samme tid. På den måde har du også et alsidigt produkt, der glæder begge parter og kun for én pris!

Pleaser Richard er lavet i hudvenlig og blød silikone, der sikrer ekstra komfort under legen. Det vandtætte design tillader også, at du kan nyde vibratoren under bruseren eller badekarret. Vibratoren har en ladetid på ca. 120 minutter og en brugstid på ca. 80 minutter – perfekt til dig, der gerne vil have nydelse til rådighed, når du har brug for det.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Kommer i en lækker sort opbevaringskasse – perfekt til at placere diskret i skuffen.

Fantastiske Fordele:

  • Stilfuldt og luksuriøst design.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Perfekt til stimulation af perineum eller klitoris.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Kan styres med den medfølgende fjernebetjening.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.
  • Opladetid: ca. 120 min. – Brugstid ca. 80 min.

Information

Mærke: Pleaser by Private Play
Farve: Sort
God til: Mand eller begge
Stimulering: Anal, perineum eller klitoris
Størrelse: 12,3 x 3 cm
Vægt: 330 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Flydende silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme