Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Private Horny Cougar Vagina Masturbator To Go

149,00 kr.

The Horny Cougar To Go by Private er en kompakt, rejsesikker maturbator, klar til at glæde dig, hvor og når du vil!

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Din bedste rejsekammerat! 

Dette kompakte og diskrete design er designet til at levere den ultimative sugetilfredshed. Med blød realistisk struktur og et behageligt greb er det et sensuelt valg i intim tilfredshed.

En del af den private samling, Horny Cougar To Go, er lavet af kvalitetsmaterialer for at sikre holdbarhed, en naturtro oplevelse og nem oprydning.

Tag denne masturbator med dig, så du altid har mulighed for lækker nydelse. Måske står du og skal på ferie – hvorfor ikke nyde den sydpå? Du kan både bruge den alene eller sammen med din partner. Jeres rejse kan blive så fræk!

Hvis du vil have den højeste standard i fræk sjov, har Private fået dig – og din manddom – dækket!

Fantastiske Fordele: 

  • Naturtro blød, lækker og stram
  • Kvalitets materialer
  • Diskret design
  • Stor sugetilfredshed
  • Stor holdbarhed
  • Nem rengøring

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Private Horny Cougar Vagina Masturbator To Go

  1. Elias

    Nemt at bruge den her. Masturbator.

Tilføj en anmeldelse af varen