Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Private Play Bondage Sæt

735,00 kr.

Det perfekte bondage sæt fra Private Play. Få alt hvad du behøver i dette bondage sæt med bdsm udstyr nøje udvalgt af Private Play folket. Perfekt til hede nætter med fantastisk bdsm.

Få fantasien opfyldt!

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gå all-in på fræk bondage leg med Private Play Bondage Sæt

Har du en skjult fantasi om at opleve hed bondage leg med din partner? Så kan vi varmt anbefale vores bondage sæt med produkter nøje udvalgt af eksperterne hos Private Play. Dette sæt indeholder forskelligt bondage-tilbehør, som kan bruges enkeltvis eller sammen for intens og hed leg.

Hvis du tænder på, at din partner har fri adgang til din krop, uden du kan gøre modstand, kan du se frem til at bruge vores Bound Bondage Sæt til Sengen. Dette sæt er supernemt at sætte fast under sengen, så dine hænder og fødder er ude i stand til at bevæge sig. Du kan også bare bruge delene som simple manchetter. De er super bløde og behagelige at bære.

En anden måde at blive holdt fast kan også opnås med vores Bound Bondage Reb.

Mens du ligger ude i stand til at bevæge dig, kan din partner passende benytte noget af det andet bondage-tilbehør, som sættet indeholder. Prøv f.eks. at køre Bound Deluxe Flogger ind over kroppen og giv din partner frække klask. Hvis du er til blidere klask, kan vores Bound Fjer Paddle også gøre tricket.

For et ekstra spændende strejf af sensualitet kan Bound Blonde Blindfold Sort gør legen mere sanselig, mens Bound Gagball med aftagelig rose gør det svært for dig at snakke. Kan det blive frækkere?

Som prikken over i’et vil vores Bound Brystklemmer med juvel, gøre legen mere æstetisk samtidig med at tilføje en pirrende fornemmelse til hendes sensitive brystvorter. I kommer til at elske dette fantastiske bondage sæt.

Indeholder varer for 919 kroner – spar over 300 kr.

Medfølger en lækker opbevaringspose fra Bound.

Fantastiske Fordele:

  • Bondage sæt med 6 dele.
  • Bound Bondage Sæt til Sengen – perfekt til dig, der elsker fri adgang til din partner.
  • Oplev frække bindelege med vores Bound Bondage Reb med Frynser.
  • Giv frække klask til din partner med Bound Deluxe Flogger eller Bound Fjer Paddle.
  • Oplev pirrende og sensuelle sanselege med Bound Blonde Blindfold Sort.
  • Opdag fræk tavshed med Bound Gagball med Rose.
  • Æstetisk nydelse med Bound Brystklemmer med Juvel.

Information

Mærke: Private Play
Farve: Sort, rød og guld
God til: Begge
Stimulering: Brystvorter
Bound Fjer Paddle: Længde: 34 cm
Bound Deluxe Flogger: Længde: 40,5 cm
Bound Bondage Reb med Frynser: Længde: 10 m
Bound Bondage Sæt til Sengen: Manchetter:

42 x 6 cm

Stropper:

Længde: 170 cm

Bredde: 2,5 cm

Bound Gagball med Rose: Længde: 58 cm
Diameter: 4,5 cm
Bound Blonde Blindfold Sort: Længde: 25,5 cm
Bredde: 6,5 cm
Bound Brystklemmer med Juvel: Klemmer:

Længde: 5,8 cm
Bredde: 1,3 cm

Dekoration:

Længde: 3 cm
Bredde: 2,8 cm

Materiale: Metal, polyester, PU-læder, plys og PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme