Private Play Bootii Fun Sæt

Original price was: 549,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Private Play Bootii Fun Sæt med anal sexlegetøj. Alt du behøver til anal stimulering i et lækkert sæt. Her får du produkter til en samlet værdi af 549 kroner til 399,-

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Anal fornøjelse med Private Play Booti Fun Sæt

Hvis du er interesseret i at eksperimentere med anal leg, kan vi varmt anbefale, at du prøver vores Booti Fun Sæt. Med dette sæt får du alt det, du skal bruge til at opleve den mest intense og vilde anal stimulation, og det bedste er, at du kan bruge sættet alene eller sammen med en partner.

Til begynderen er vores Celestials Buttplug Sæt det ideelle valg at starte med. Dette sæt indeholder tre buttplugs i forskellige størrelser, så du gradvist kan vænne dig til mere fylde bagi. Når du føler, du er klar til at tage skridtet videre i din anal rejse, kan du prøve Celestials Nicky Buttplug med Vibrator. Denne vibrerende anal plug har 10 forskellige vibrationsfunktioner og kan styres med en trådløs fjernbetjening – perfekt til fræk parleg!

Hvis du er nervøs for, at renligheden ikke er helt i top, vil vores Celestials Anal Douche Sort 89 ml. være din bedste hjælper. Med en anal douche kan du nemt rense dit rektum, så du kan nyde anal sex helt uden bekymringer. Og til dig, der vil være ekstra grundig med rengøringen, vil vores Private Play sexlegetøjsrens sikre, at dit legetøj holdes i den mest hygiejniske tilstand før og efter brug.

For ikke at opleve ubehag under anal sex, kan en glidecreme være dit must-have produkt. Derfor indeholder Booti Fun Sæt også vores populære Private Play Luksus Anal Glidecreme. Denne vandbaserede glidecreme er perfekt til anal sex, og så er den også kompatibel med analt sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt analt sæt med 5 dele.
  • Vibrerende buttplug med fjernbetjening – for stimulerende sjov.
  • Inderholder analt sæt med tre forskellige buttplugs – ideelt til begyndere.
  • Gå all-in på rengøring med anal douche og anal sexlegetøjsrens.
  • Vandbaseret anal glidecreme – kompatibel med sexlegetøj.
  • Ideelt sæt til både mænd og kvinder.
  • Kan bruges af erfarne og begyndere inden for anal sex.
  • Legetøj fremstillet i hudvenlig og blød silikone.

Information

Mærke: Private Play
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anal
Celestials Buttplug Sæt: Anal Plug 1

Længde: 8 cm
Indføringslængde: 5,2 cm
Diameter: 2 cm

Anal Plug 2:

Længde: 9,5 cm
Indføringslængde: 6,5 cm
Diameter: 2,5 cm

Anal Plug 3:

Længde: 12 cm
Indføringslængde: 8 cm
Diameter: 3 cm

Celestials Nicky Buttplug med Vibrator: Størrelse: 9,9 x 7,8 x 3 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone, ABS og PU-belægning
Ingredienser glidecreme: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium, Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol, Cellulose, Citric Acid.
Ingredienser sexlegetøjsrengøring: < 5% – Ikke-ioniske overfladeaktive stoffer – Anioniske overfladeaktive stoffer ; Methylchloroisothiazolinon, Methylisothiazolinon

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme