Pump Worx Max-Width Penispumpe

299,00 kr.

Forøg størrelsen på din penis samt din selvtillid uden farlige medikamenter eller dyre operationer med denne brugervenlige Max-Width penispumpe. Den ideelle penispumpe, der garanterer en hårdere, fyldigere og kraftigere erektion!

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vidunderligt legetøj til ham!

For hvert træk i EZ-Grip-pumpeafbryderen bliver din penis større, tykkere og svulmer op af kraft. Når du først har trængt ind i den glatte, fleksible PVC-åbning, opdager du hurtigt bankende, stenhårde erektioner. Det klare vakuumrør giver dig mulighed for at se din penis vokse, og hurtigudløsningsventilen letter trykket med et tryk på knappen.

Den bløde PVC-muffe danner en perfekt tæt forsegling mod huden og skaber et kraftigt vakuum inde i kammeret, hvilket tvinger din erektion til hurtigt at udvide dens længde og omkreds.

Vi kan klart anbefale at alliere dig med en vandbaseret glidecreme, da denne vil sørge for en endnu tættere forsegling. Tjek vores store udvalg af gode vandbaserede glidecreme.

Når du er færdig, skal du blot fjerne cylinderen fra vakuumslangen og vaske røret med legetøjsrens.

Fantastiske Fordele:

  • Fyldigere og hårdere erektion.
  • Frækt udseende.
  • Lækker fornemmelse.

Detaljer

  • Total længde 26 cm
  • Indsætningsdybde: 20,5 cm,
  • Bredde: 6,5 cm.
  • Materiale: Acryl, ABS, TPR.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme