Renegade Ribbed Penissleeve

149,00 kr.

Gå på opdagelse i en ny verden af stimulation med NS Novelties Ribbed Sleeve.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

NS Novelties Renegade Ribbed Penis sleeve – øget nydelse og intim intensitet

Oplev en ekstraordinær grad af intimitet med NS Novelties Ribbed penis sleeve. Med en skøn ribbet struktur på ydersiden og en indre tunnel foret med bløde knopper, bliver hver eneste bevægelse under samleje forstærket og forvandlet til en sanselig rejse.

Dette penis sleeve er skabt til at give ekstra omfang og længde til mandens erogene centrum, hvilket resulterer i en dybt intens og nærværende oplevelse for begge partnere. Lad derfor dette sleeve løfte intimiteten til nye højder, mens de ribbede detaljer og bløde knopper skaber en symfoni af stimulering, der vil efterlade jer begge med uforglemmelige minder om øget nydelse og forbindelse.

Lavet af strækbart TPE-materiale, tilpasser dette penis sleeve sig komfortabelt og tæt til din anatomi, hvilket skaber en perfekt og indhyllet fornemmelse. Denne perfekte pasform sikrer, at både du og din partner kan nyde hvert eneste øjeblik med en utrolig tæt forbindelse og en overvældende fornemmelse af nærvær.

Fantastiske Fordele: 

  • Transparent og lækkert design.
  • Forkæler ham og hende under samleje.
  • Spændende og stimulerende detaljer på sleevet.
  • Lavet i stræktbart TPE-materiale.
  • Supernemt at rengøre efter brug.
  • Tilføjer ekstra spænding til intime stunder.

Information

Mærke: NS Novelties
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 17,9 cm
Indsættelig længde: 13,5 cm
Diameter: 4 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme