Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

RIMBA Bondage Play Halsbånd Sort

279,20 kr.

Kinky halsbånd fra RIMBA, der især er velegnet til hede dominanslege.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den perfekte submissive 

Kan du godt lide, når legen derhjemme tager en kinky drejning? Så bør du købe dette superfrække læderhalsbånd fra RIMBA. Når først du eller din partner tager dette halsbånd på, kan I godt se frem til masser af hed og erotisk leg i soveværelset.

Halsbåndet er lavet af nappalæder, som gør, at det får en utrolig lækker kvalitet. Bagpå finder du justerbare trykknapper, der sikrer, at du får den ultimative pasform.

Dette halsbånd er designet til at være det ultimative slave-symbol, så når først du eller din partner tager halsbåndet på, er der ingen tvivl om hvem, der adlyder og hvem, der bestemmer. Det bedste ved halsbåndet er dens o-ring, der sidder foran. O-ringen tillader nemlig, at du eller din partner kan fastgøre et reb eller en rem, så den, der har halsbåndet på, kan understrege, hvor lydig han/hun er.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og kinky design.
  • Kan justeres med trykknapper.
  • O-ring foran.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.

Information

Mærke: RIMBA
Farve: Sort
God til: Kvinde
Størrelse: Justerbar med trykknapper
Materiale: Metal og læder