🚚 Bestil nu og modtag i morgen

RIMBA LoveToy Streetgirls 4 Masturbator

899,00 kr.

Dejlig masturbator/sexdukke i realistisk udseende fra RIMBA.

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Det perfekte legetøj til solo-fornøjelse 

Synes du, at dine intime stunder er blevet lidt for ensformige? Så bør du prøve LoveToy Streetgirls 4 fra RIMBA. Når først du trænger op i denne sexdukke, kan du godt glæde dig til at opleve masser af skøn og stimulerende nydelse, der giver dig lyst til at tage denne sexdukke i brug igen og igen.

Masturbatoren er lavet af et realistisk og hudvenligt materiale, der efterligner den menneskelige krop og giver en ultrarealistisk oplevelse. Det gør også, at det bliver nemmere for dig at fantasere om at være sammen med drømmepigen, mens du nyder dukkens huller og deres stimulerende indvendige strukturer.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at hullernes diametre godt kan virke stramme i første omgang, men elasticiteten vil øges efterhånden.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og indbydende design.
  • Imiterer udseendet af en ægte vagina.
  • Fremstillet i hudlignede materiale.
  • Perfekt til solo-nydelse i soveværelset.
  • Kan bruges igen og igen.

Information

Mærke: RIMBA
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 21 x 17.5 x 13.5 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme