Romp Mosh Blowjob Stroker

99,00 kr.

Skøn masturbator med fleksibelt sleeve fra Romp. Den ideelle masturbator til ham, der gerne vil have nydelse på farten!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dit håndjob to-go! 

Savner du spænding i din hverdag? Så gør livet lidt sjovere med Mosh fra Romp. Denne gennemsigtige masturbator vil med garanti give dig masser af tilfredsstillende nydelse, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Masturbatoren har 2 forskellige stimuleringsstrukturer, så du får masser af dejlig stimulation af penis. Sleevet kan nemlig vendes efter dit humør, så du får en varieret håndjoboplevelse, når du bruger Mosh.

Den praktiske masturbator er supernem at rengøre efter brug, og er derfor også ideel at have liggende i sengeskuffen eller i rejsetasken. Valget er op til dig! Du bestemmer desuden også helt selv, om du vil bruge denne masturbator til dejlig intim fornøjelse, eller om den skal indgå som del af frækt forspil med din partner. Der er masser af frække muligheder!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og praktisk design.
  • Forkæler penis med dejlig stimulation.
  • Fleksibelt sleeve.
  • Forskellige strukturer på begge sider.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Perfekt til rejsetasken.

Information

Mærke: Romp
Farve: Hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 6,4 cm
Diameter: 2,5 cm (strækbar)
Vægt: 30 gram
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme