Romp Reverb Multi Vibrator

579,00 kr.

Opdag en ny verden af dejlig nydelse med Romp Reverb Multi Vibrator. Den perfekte vibrator til g-punkts- og klitorisstimulation.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Alsidig Fornøjelse til Hende: Romp Reverb Multi Vibrator

Oplev intens G-punkts- og klitorisstimulering som aldrig før med Romp Reverb Multi Vibrator. Denne innovative vibrator kombinerer avanceret Pleasure Air Technology med kraftfuld G-punktsstimulering for en uovertruffen oplevelse.

Den klitorale pulsator forkæler den kvindelige nydelsesperle med 10 spændende pulsationsmønstre, mens de 10 forskellige vibrationsindstillinger på den stimulerende teksturerede vibrator kan styres individuelt. Vibratoren er fleksibel og tilpasser sig kvindens krop for at målrette og stimulere det indre hotspot optimalt.

Reverb er udstyret med en rejse lås og er vandtæt, hvilket gør den til den ideelle ledsager i badeværelset og på rejser. Opladelig med det medfølgende USB-kabel, så du altid er klar til nye eventyr.

Tag styringen over din egen nydelse og lad Romp Reverb Multi Vibrator tage dig med på en rejse mod uforglemmelige orgasmer. Med sit stilfulde design og avancerede funktioner er denne vibrator det ultimative redskab til at udforske dine intime lyster.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • 10 vibrations- og 10 pulseringsmønstre.
  • Pleasure Air Technology.
  • Fleksibel og tilpasselig: tilpasser sig kvindens krop.
  • Rejselås – den perfekte fornøjelseskammerat til rejsen.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Romp
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: Klitorisstykke: 11,6 cm
Vibrator: 14 cm
Bredde: 4 cm
Vægt: 177 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme