Romp Rose Klitorisvibrator Pink

Original price was: 449,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Oplev himmelsk Pleasure Air Technology-stimulation med denne delikate blomst fra Romp.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Smuk Stimulation med Romp Rose Klitorisvibrator Pink

Oplev en ny dimension af sensuel nydelse med Romp Rose Klitorisvibrator Pink. Denne pulserende fornøjelse er designet med Pleasure Air Technology og præsenterer sig selv i et elegant rosendesign.

Få intense klitorale orgasmer på kort tid uden at blive vant til denne unikke sanseoplevelse. Den avancerede teknologi sikrer, at brugeren ikke overstimuleres, hvilket gør Rose Klitorisvibratoren til det ideelle valg for en eksplosiv, men kontrolleret nydelse.

Med 10 forskellige intensiteter kan du tilpasse oplevelsen efter dine ønsker og behov. Den lille og lette størrelse gør den nem at håndtere, mens det elegante rosendesign tilføjer en ekstra dimension af skønhed til dine intime stunder.

Rose Klitorisvibratoren er vandtæt, hvilket betyder, at den ikke kun kan bruges i sengen, men også i badekarret eller under bruseren. Giv dig selv lov til at udforske nye horisonter af velvære og vælg Rose Klitorisvibratoren fra ROMP.

Genopladelig og nem at vedligeholde med den medfølgende USB-magnetiske oplader. Lad denne delikate blomst af lyst forvandle dine øjeblikke til eksplosive orgastiske oplevelser på en enestående og elegant måde.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og unikt design.
  • 10 forskellige intensiteter.
  • Stimulerer dig med Pleasure Air Technology.
  • Praktisk og let størrelse.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Romp
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 7,62 x 7,62 cm
Vægt: 117 gram
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme