Satisfyer G-Spot Flex 5+ Blå

349,00 kr.

Fleksibel g-punktsvibrator fra Satisfyer. Perfekt til hende, der gerne vil forkæle sig selv med lækre vibrationer.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Stimulerende vibrationer 

Leder du efter en vibrator, der kan forkæle dit g-punkt med kraftig stimuli? Så har vi fundet den helt rigtige vibrator til dig. G-Spot Flex 5+ fra Satisfyer er en fleksibel fornøjelseskammerat med en kraftig motor, der er perfekt til stimulering af dine lystpunkter.

Denne alsidige vibrator er enormt fleksibel og bøjer sig derfor også efter din lyst. Med én håndbevægelse kan du omdanne vibratoren til en rabbitvibrator, der både stimulerer klitoris og g-punktet på samme tid. Flex 5+ kommer desuden også med 12 forudindstillede vibrationsniveauer, så du har rig mulighed for at vælge det mønster, der stimulerer dig allerbedst.

Som en ekstra spændende funktion kan denne vibrator også bruges med den gratis Satisfyer Connect-app. Det betyder, at du kan overlade kontrollen til din partner og lade ham styre dine vibrationer fra sin telefon. Både derhjemme i soveværelset, men også fra den anden side af jorden. I skal blot have wi-fi tilgængelig. Kan du ikke få nok af denne vibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og ergonomisk design.
  • Stimulerer dine lystpunkter.
  • 12 forudindstillede vibrationsniveauer.
  • Kan bruges med Satisfyer Connect-app.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Blå
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 19,6 cm
Højde: 4,9 cm
Bredde: 3,4 cm
Vægt: 84 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer G-Spot Flex 5+ Blå”