Satisfyer Partner Box 1

Original price was: 849,00 kr..Current price is: 549,00 kr..

Glæd dig til at åbne denne partner box fra Satisfyer, som indeholder Satisfyer Double Joy og Satisfyer Sexy Secret.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Udforsk hinanden med vidunderligt legetøj! 

Partner Box 1 fra Satisfyer er lige dét, du står og mangler, hvis du gerne vil gøre din weekend lidt sjovere. Boksen er velegnet til alle par, som gerne vil udforske skøn stimulering og opnå klimaks. Boksen inkluderer parvibratoren Satisfyer Double Joy og klitorisvibratoren Satisfyer Sexy Secret, som begge kan styres via Satisfyer Connect -appen. Med appen kan I nemt gå på opdagelse i uendelige vibrationsmuligheder og finde jeres yndlingsmønster.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med disse produkter for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Satisfyer Double Joy

Som navnet indikerer, så giver denne vibrator dobbelt så meget glæde. Vibratoren er designet til at give nydelse både indvendig og udvendig. Den indvendige del føres op i vagina, hvor den her stimulerer kvindens g-punkt, og den udvendige del kærtegner klitoris. Brug vibratoren under samleje, hvor manden også vil have mulighed for at mærke de skønne vibrationer.

Læs mere om produktet her.

Satisfyer Sexy Secret

Denne klitorisvibrator er perfekt til par, der gerne vil have skøn nydelse tilgængelig uanset hvor, I befinder jer. Vibratoren kan nemt ligge i en trusse, mens I er i biografen eller ude at spise, eller I kan bruge den derhjemme under dynen. Nyd de 8 forskellige vibrationsmønstre eller brug appen for endeløse vibrationsmuligheder.

Læs mere om produktet her.

Fantastiske Fordele: 

  • Kompatibel med Satisfyers gratis app – tilgængelig til iOS og Android.
  • Endeløse vibrationsmønstre – skræddersy din stimulering.
  • Lavet i et superblødt og hudvenligt silikone i medicinsk kvalitet.
  • Vandtæt (IPX7) overflade – produkterne kan bruges sikkert under vand.
  • Hvisketilstand – så du kan bruge dine produkter i al hemmelighed.
  • Inkluderer magnetisk USB-ladekabel.

Detaljer

Farve: Rød, Violet
Velegnet til: Par
Bredde: 39 mm, 41.8 mm
Længde: 29 mm, 57.4 mm
Vægt: 118.30 g
Højde: 85.7 mm, 91.4 mm
Med vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone
Kompatibilitet med Satisfyer Connect-app: Ja

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme