Satisfyer Pro Deluxe Climax Hætter 5 stk

49,00 kr.

5 udskiftelige påsatser til Deluxe Air-Pulse Stimulator. Det udskiftelige hoved gør det muligt at foretage en lejlighedsvis hygiejnisk udskiftning ved langvarigt brug af dit yndlingslegetøj.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En nem løsning til dig 

Vil du gerne udskifte hætten til din Satisfyer Deluxe? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Du får her et sæt med 5 udskiftelige Satisfyer Deluxe påsatser, som du nemt kan bruge, når du synes, din stimulator trænger til at få en ny hætte.

Påsatserne er fremstillet i blød og silkeglat silikone og kommer i en praktisk og lille størrelse. Du kan derfor nemt gemme dem væk i toiletskabet eller tage dem med i rejsetasken, så du altid er klar til dejlig nydelse.

Det har aldrig været nemmere at udskifte din hætte! Du skal blot trække forsigtigt i kappen til den løsner sig fra din Satisfyer Deluxe. Bagefter anbefaler vi, at du rengør dens hoved uden hætten. Brug gerne en sexlegetøj rengøringsspray som f.eks. Private Play Sexlegetøjs Rengøring. Derefter trykker du bare hætten fast igen på din Deluxe. Husk at vende påsatsen rigtigt, når du sætter den på – med den brede ende nedad.

Fantastiske Fordele: 

  • Udskiftelige påsatser til din Satisfyer Deluxe.
  • Sæt med 5 hætter.
  • Praktisk og lille størrelse.
  • Perfekt til rejsetasken.
  • Lavet i silkeblød og glat silikone.
  • Supernemme at bruge.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Hvid
God til: Kvinde
Bredde: 26,34 Φ
Højde: 1 cm
Vægt: 1,25 gram
Materiale: Silikone

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Pro Deluxe Climax Hætter 5 stk”