Satisfyer Pro To Go 3 Mini Klitorisstimulator

399,00 kr.

Dejlig klitorisstimulator fra Satisfyer med 12 vibrations- og 11 trykbølgetilstande. Perfekt til intime sessioner derhjemme i soveværelset.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tilfredsstillende stimulering til hende 

Forkæl dig selv med denne vidunderlige klitorisstimulator fra Satisyfer. Stimulatoren fungerer perfekt til dine intime sessioner derhjemme under dynen, men kan naturligvis også bruges sammen med din partner som frækt forspil.

Pro To Go 3 har 12 vibrations- og 11 trykbølgetilstande, som du nemt kan styre via et tryk på en knap. Det bliver derfor nemt for dig at vælge netop det mønster, der tilfredsstiller dig bedst.

Klitorisstimulatoren er desuden lavet i blødt silikone, der føles utrolig behagelig mod huden. Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og praktisk design.
  • Stimulerer klitoris.
  • 12 vibrations- og 11 trykbølgetilstande.
  • Lavet i blødt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Pro To Go 3 Mini Klitorisstimulator”