Satisfyer Rotator Plug 1+ Sort

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Dejlig anal plug med vibrerende og roterende stimulering fra Satisfyer.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Roterende fornøjelse

Elsker du anal stimulering? Så bør du prøve denne anal plug fra Satisfyer. Med denne anal stimulator kan både du og din partner glæde jer til masser af sjove stunder i soveværelset med lækker stimulering til enten ham eller hende.

Butt pluggen har 10 forudindstillede vibrationsprogrammer, der stimulerer med både vibrationer og rotationer. Du kan også skabe dine egne vibrationsprogrammer med den gratis Satisfyer Connect-App. Med brug af app kan din partner også nemt styre din nydelse eller omvendt. Det bliver ikke meget bedre!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Klassisk og sort design.
  • Stimulerer anus på en behagelig måde.
  • Vælg mellem vibrationer og rotationer.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 13,5 cm
Diameter: 3,8 cm
Vægt: 175 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme