Satisfyer Top Secret+ Vibrator Sort

Original price was: 519,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Satisfyer Top Secret+ Vibrator Sort er den perfekte vibrator til hende, der gerne vil opleve triple stimulation af klitoris, g-punkt og anal!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Alsidig stimulation til hende – Satisfyer Top Secret+ Vibrator Sort

Oplev triple stimulation med Satisfyer Top Secret+ Vibrator Sort. Denne alsidige vibrator er designet til at tilfredsstille dig vaginalt og analt samtidig med at forkæle din lystperle.

Det store og fyldige skaft er designet til at ramme dit indre g-punkt, mens den mindre arm indføres analt. Den flade base pirrer klitoris og sikrer, at du kan gå rundt med denne vibrator i trussen.

Brug denne fantastiske vibrator alene, eller overlad kontrollen til din partner. Du kan downloade den gratis Satisfyer Connect-app, der gør det muligt for dig eller din partner at styre vibrationerne.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ergonomisk og stilfuldt design.
  • Stimulerer g-punktet, klitoris og analt.
  • 7 vibrationsmønstre og 5 vibrationshastigheder.
  • Lavet i blød og behagelig silikone.
  • Kan bæres i trussen.
  • Kan styres med den gratis Satisfyer Connect-app.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris, vaginal og anal
Størrelse: Ø 3 / Ø 1,7 x 11 x 8,85 cm
Vægt: 92 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme