CalExotics Double Rider Anal Dildo

179,00 kr.

Sort anal dildo i hudvenlig silikone, så du rigtig kan forkæle din partner.

Ikke på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

CalExotics Double Rider Anal Dildo: Skøn forkælelse til din partner!

Hvis du leder efter en fræk dildo til anal fornøjelse, så behøver du ikke at lede længe. Double Rider Anal Dildo er perfekt til dig, der elsker at blive fyldt godt ud. Denne dildo er nemlig ideel til dobbelt penetration!

Du skal blot påsætte denne analdildo med dens bløde silikoneringe omkring penis og testikler. Derefter kan din partner nyde både dig og dildoen vaginalt og analt. Perfekt til den frække analleg!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til anal stimulation.
  • Ideel til par, der gerne vil prøve dobbelt penetration.
  • Fremstillet i blødt materiale.
  • Sort og diskret farve.

Information

  • Mærke: CalExotics
  • Farve: Sort
  • Længde:: 14 cm
  • Diameter: 3,25 cm
  • Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme