Sinner Gear Unbendable Collins Vaginal Speculum

279,00 kr.

Frækt BDSM-legetøj fra Sinner Gear Unbendable til par, der elsker kinky lege.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Hed leg med spekulum

Vil du gerne eksperimentere med frækt udstyr i soveværelset? Så bør du prøve dette spekulum fra Sinner Gear Unbendable. Med dette spekulum får du eller I mulighed for at kigge ind i skeden. Perfekt til kinky leg!

Med legetøjet kan du åbne skeden lige så bredt, som du har lyst til. Dette spekulum er justerbart og er det perfekte redskab til BDSM-leg. Legetøjet er desuden lavet i stærkt rustfrit stål, der hverken bøjer eller knækker under lege.

Collins Vaginal Speculum kan bruges til tempererede lege. Hvis du ønsker en kølende effekt, skal du blot lægge det i koldt vand forinden legen, og hvis du ønsker en varmende effekt, kan du komme det i varmt vand.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til kinky leg.
  • Lavet i stærkt rustfrit stål.
  • Kan bruges til tempererede lege.
  • Gør det muligt at kigge ind i skeden.
  • Kompatibel med mange glidecremer.

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse:
  • Materiale:

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme