Sinner Gear Unbendable Cusco Vaginal Speculum Stor

269,00 kr.

Frækt spekulum fra Sinner Gear Unbendable til kinky leg med din partner.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk leg med Sinner Gear 

Tag din leg til nye højder med Cusco Vaginal Speculum. Dette spekulum kommer i en stor størrelse og gør det muligt for dig eller din partner at kigge ind i skeden. Det bliver superkinky!

Legetøjet gør det muligt for dig at åbne skeden lige så bredt, som du ønsker. Det er desuden også justerbart og kan låses ved en bestemt diameter. Et spekulum er perfekt til intime BDSM-lege med din partner og kan krydre enhver leg.

Cusco spekulum er lavet i stærkt rustfrit stål, så materialet hverken bøjer eller knækker under legen. Metallet føles koldt, men bliver varmet op, når det sidder oppe. Du kan køle metallet ned igen ved at lægge det i koldt vand, eller du kan varme det op ved at komme det i varmt vand. Perfekt til tempererede lege.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til kinky leg.
  • Lavet i stærkt rustfrit stål.
  • Kan bruges til tempererede lege.
  • Gør det muligt at kigge ind i skeden.
  • Kompatibel med mange glidecremer.

Information

Mærke: Sinner Gear Unbendable
Farve: Sølv
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal
Længde: 16,5 cm
Indsættelig længde: 9 cm
Diameter: 2 – 10 cm
Vægt: 201 gram
Vandtæt: Ja
Materiale: Rustfrit stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme