Stål Ribbed Penisring 50 mm

198,00 kr.

Penisring lavet af rustfrit stål af kvalitetsmærket Steel Power Tools. Til ham, der gerne vil holde længere.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til ham, der gerne vil holde længere!

Denne penisring er perfekt til ham, som gerne vil holde længere og have en mere fast erektion. Penisringen er lavet af kvalitetsmærket Steel Power Tools, og så er materialet af rustfrit stål, hvilket sikrer en kinky og stram oplevelse. Du vil opleve orgasmer som aldrig før, som både dig og din partner vil få glæde af – eller sololegen.

Vi anbefaler denne penisring til den erfarne mand. Sæt ringen på i slap tilstand med lidt glidecreme, så du nemt kan få den af og på.

Fantastiske Fordele: 

  • Kinky og pirrende fornemmelse
  • Bedre orgasmer!
  • Til både par- og sololeg

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse:
  • Materiale:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stål Ribbed Penisring 50 mm”