Svakom Amy 2 G-Punkt Vibrator

529,00 kr.

Tag din intime solo- eller parleg til nye højder med Svakom Amy 2 G-Punkt Vibrator.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Eksklusiv Nydelse til Hende: Svakom Amy 2 G-Punkt Vibrator

Oplev en ny dimension af intime fornøjelser med Svakom Amy 2 G-Punkt Vibrator. Denne eksklusive G-punkts- og klitorisvibrator er designet til at levere målrettet stimulering, der vil vække dine sanser.

Amy 2 imponerer med sit vidunderligt ergonomiske buede design og en flad spids, der er skabt til at målrette nydelsespunkter både indvendigt og udvendigt på kroppen. Den fleksible silikonevibrator er indbegrebet af luksus med sin fløjlsbløde overflade, der gør den let at håndtere og glidende over huden, næsten som om den har sin egen bevægelse. Dette gør den lette, men intense vibrator perfekt til soloeventyr eller parleg.

Med 5 vibrationsmønstre i 5 hastigheder tilbyder Amy 2 en alsidig oplevelse af indre og ydre nydelse, perfekt til varieret leg. Funktionerne kan nemt styres med et tryk på en knap. Amy 2 er også vandtæt, hvilket gør den velegnet til brug i badekarret eller under bruseren.

Genopladelig og inkluderer et praktisk USB-kabel. Amy 2 er den stilfulde specialist, der løfter dine intime øjeblikke til nye højder og sikrer, at din fornøjelse er i centrum.

Fantastiske Fordele: 

  • Ergonomisk og stilfuldt design.
  • 5 vibrationsmønstre i 5 hastigheder.
  • Lavet i blød og behagelig silikone.
  • Perfekt til solo- og parfornøjelse.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Størrelse: 17,4 x 4 x 3 cm
Vægt: 123 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme