Svakom Amy 2 Multivibrator Lilla

499,00 kr.

Dejlig og fleksibel vibrator fra Svakom, der kan stimulere g-punktet og klitoris.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren forkælelse til hende

Elsker du at stimulere g-punktet og klitoris? Så bør du prøve denne innovative multivibrator fra Svakom. Denne ergonomisk buet vibrator vil med garanti forkæle alle dine hot spots og give dig vidunderlig stimulering.

Amy 2 har en fladtrykt spids, som fungerer perfekt til målrettet stimulering af dine nydelsespunkter. Vibratoren er fremstillet i blødt og lækkert silikone, som føles utrolig behagelig mod huden. Amy er desuden også enormt fleksibel, og du kan derfor nemt bøje den efter dine behov. Brug vibratoren til solo-stimulering eller dejlige kærlighedsspil.

Vibratoren har 5 intense vibrationstilstande i 5 hastighder, der giver dig mulighed for at eksperimentere med din nydelse. Du kan styre vibrationerne og hastighederne nemt direkte på lejetøjet. Kan du ikke få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du altid tage den med under bruseren eller i badekarret. Amy 2 er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og stilfuldt design.
  • Forkæler dine hot spots.
  • 5 vibrationstilstande og 5 hastigheder.
  • Perfekt til solo- og parleg.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Mål: 17,4 x 4 x 3 cm
Vægt: 123 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme