Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Svakom Angel Rabbitvibrator med Varmefunktion

499,00 kr.

Lækker og feminin rabbit vibrator fra Svakom. Til hende, der gerne vil have intense og skønne orgasmer!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Eksklusive vibrationer til hende 

Elsker du at forkæle dig selv? Så bør du prøve Angel fra Svakom. Denne ergonomisk formet rabbitvibrator vil give dig skøn nydelse med sine dejlige vibrationer, der giver dig lyst til at bruge denne fornøjelseskammerat igen og igen.

Angel har 2 motorer, der stimulerer dig separat ved både skaftet og klitoris. Vibratoren har 7 hviskestille vibrationsmønstre samt 5 intensiteter, der giver dig god mulighed for at finde den bedste stimulering for dig. Derudover har Angel også ekstra SVAKOM intelligent mode, der efterligner vibrationsfrekvenser fra samleje hen til orgasmen.

Du skal blot indføre denne lækre vibrator i vagina – gerne med en lille smule glidecreme for det mest behagelige resultat. Derefter kan du glæde dig til at mærke dens kraftfulde vibrationer og dens varmefunktion, som har en opvarmningsfunktion op til 38° C. På den måde vil din stimulering virke mere realistisk!

Hvis du ikke kan få nok af Angel, kan du også altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Angel er nemlig vandtæt. Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Det tager vibratoren 1 time at lade op og derefter har du 3 timers brugstid.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Flot og indbydende design.
  • Ergonomisk form for behagelig stimulering.
  • Stimulerer kvindens g-punkt og klitoris.
  • 7 vibrationstilstande og 5 intensiteter.
  • Opvarmningsfunktion – for en mere realistisk stimulering.
  • Fremstillet i kropssikre og behagelige materialer.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 19,1 cm
Diameter: 3,3 cm
Vægt: 146 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU-belægning og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme