Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Svakom Anya Vibrator med Varme Pink

499,00 kr.

Skøn vibrator med opvarmningsfunktion fra Svakom. Perfekt til hende, der gerne vil forkæle sig selv med lækre vibrationer til de hede nætter.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren fornøjelse til dine intime stunder

Mangler du en all-around vibrator, der kan forkæle dig til enhver erotisk lejlighed? Så bør du prøve Anya fra Svakom. Denne vidunderlige fornøjelseskammerat skal nok give dig masser af dejlig nydelse med lækre vibrationer og gøre din leg endnu bedre!

Anya har 5 hviskestille vibrationstilstande i 5 forskellige intensiteter, som du let kan betjene med et tryk på en knap. Vibratoren er lavet i et silkeagtigt materiale, der føles utrolig behagelig mod huden og så har vibratoren markante stimuleringsriller, der tilføjer en ekstra dimension til din nydelse.

Vibratoren har desuden også SVAKOM Intelligent Mode, der efterligner vibrationsfrekvenserne fra samleje til orgasme, men endnu bedre er vibratorens opvarmningsfunktion, der forkæler dig med varme op til 38°C. På den måde bliver det nemmere for dig at opnå klimaks.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og stilfuldt design.
  • Spændende stimuleringsriller.
  • 5 hviskestille vibrationstilstande og 5 intensiteter.
  • Med opvarmningsfunktioner – op til 38°C.
  • SVAKOM Intelligent Mode.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkluderer opbevaringspose.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 19,5 cm
Indsættelig længde: 12,5 cm
Diameter: 2,6 – 3,2 cm
Vægt: 140 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænksikker
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU-coating og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme