Svakom Avery Thrusting Rabbitvibrator Lilla

599,00 kr.

Skøn rabbitvibrator med stødfunktion fra Svakom. Perfekt til hende, der elsker stimulering af g-punktet og klitoris.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkæl dig selv med dobbelt nydelse 

Vil du gerne have mere ud af din stimulering? Så bør du prøve denne skønne rabbitvibrator fra Svakom. Denne fornøjelseskammerat skal nok forkæle dig og dine intime hot spots, så du når klimaks.

Avery har en energisk push-funktion, der betyder, at den “penetrerer” dig, mens behagelige vibrationer forkæler din klitoris. Nyd 5 forskellige stødfunktioner i 5 hastigheder, som du kan styre separat. Styr vibrationerne nemt med et tryk på en knap direkte på legetøjet.

Rabbitvibratoren er fremstillet i behagelig og fleksibel silikone, hvilket betyder, at den føles utrolig behagelig mod huden og ligger perfekt i hånden. Hvis du ikke kan få nok af dens lækre vibrationer, kan du altid tage den med under bruseren eller i badekarret. Avery er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Stimulerer g-punktet og klitoris.
  • 5 stødfunktioner i 5 hastigheder.
  • Kan styres ved tryk på knap.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Mål: 18,6 x 7,4 x 3,3 cm
Vægt: 183 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme