Svakom Aylin Rabbitvibrator Blå

499,00 kr.

Stilfuld og luksuriøs rabbitvibrator fra Svakom. Perfekt til hende, der elsker dejlig stimulering af klitoris og g-punktet.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig stimulering til hende 

Vil du gerne forkæle dig selv med en luksuriøs vibrator? Så bør du prøve denne rabbitvibrator fra Svakom. Aylin er perfekt til dig, der elsker stimulering af klitoris og g-punktet. Du kan være helt sikker på, at du kommer til at elske denne fornøjelseskammerat.

Aylin har 5 pulserende vibrationstilstande i 5 hastigheder, der sikrer varieret sjov under din forkælelse. Du vælger helt selv, om du vil nyde Aylin alene, eller om du vil bruge den under frække kærlighedslege med din partner.

Rabbitvibratoren er fremstillet i behagelig og fleksibel silikone, hvilket betyder, at den føles utrolig behagelig mod huden og ligger perfekt i hånden. Hvis du ikke kan få nok af dens lækre vibrationer, kan du altid tage den med under bruseren eller i badekarret. Aylin er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Stimulerer g-punktet og klitoris.
  • 5 pulserende vibrationstilstande.
  • 5 hastigheder.
  • Kan styres ved tryk på knap.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Blå
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Mål: 21,5 x 6,6 x 3,4 cm
Vægt: 183 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme