Svakom Benedict Penis- og Testikelring Sort

449,00 kr.

Lækker penis- og testikelring med perineumvibrator fra Svakom.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ren fornøjelse til ham 

Vil du gerne forkæle dig selv eller din partner? Så bør du prøve Benedict penis- og testikelring fra Svakom. Med dette legetøj kan du være helt sikker på, at du kommer til at præstere bedre samtidig med at blive stimuleret på en pirrende måde, der gør din nydelse endnu bedre.

Benedict har en anatomisk perfekt formet perineumvibrator, der smigrer sig til huden. Her vil du opleve kraftige og lækre vibrationer i 5 forskellige vibrationsmodi og i 5 intensiteter, der forkæler dig til klimaks.

Den høje elasticitet og fleksibilitet sikrer en perfekt pasform, og den føles derfor også utrolig behagelig mod huden. Pasformen støtter også din erektion for langvarig ydeevne under samleje.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Støtter din erektion.
  • Forkæler perineum med lækre vibrationer.
  • 5 vibrationsmodi i 5 intensiteter.
  • Behageligt materiale.
  • Perfekt pasform.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis og perineum
Størrelse: 11,4 x 5,4 x 6,2 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone, ABS og metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme