Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Svakom Elva Vibratoræg Lilla

449,00 kr.

Skønt vibroæg med fjernbetjening fra Svakom. Perfekt til hede date-aftaler med din partner!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din aften lidt sjovere! 

Skal du på date med din partner og ønsker at gøre aftenen lidt mere interessant? Så bør du prøve dette vibratoræg fra Svakom. Med hviskestille vibrationer kan du godt se frem til at modtage nydelse, uanset hvor du befinder dig. Det bliver den frækkeste hemmelighed mellem dig og din partner!

Med 5 forskellige vibrationsfunktioner i 5 forskellige intensiteter får du rig mulighed for at udforske din nydelse – både derhjemme såvel som ude. Du vælger nemlig helt selv, hvornår du vil lege med dette skønne vibratoræg. Elva kommer desuden også med SVAKOM Intelligent Mode, der efterligner vibrationsfrekvenserne fra samleje til orgasme.

Du kan styre æggets vibrationer med et tryk på en knap, eller du kan bruge den medfølgende fjernbetjening og dermed styre din nydelse nemmere end aldrig før! Hvis du ikke kan få nok af de dejlige vibrationer, kan du altid tage ægget med dig under bruseren eller i badekarret. Elva er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og klassisk design.
  • 5 vibrationsfunktioner i 5 intensiteter.
  • SVAKOM Intelligent Mode.
  • Vibrationer kan styres med medfølgende fjernbetjening.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punktet
Samlet længde: 17,6 cm (inkl. tilbagehentesnor)
Diameter: 3,2 cm
Vægt: 80 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU-belægning og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme