Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Svakom Hedy Onani Æg til Mænd

39,00 kr.

Tag din stimulation til nye højder med Hedy; en silkeblød masturbator med pirrende tekstur fra Svakom.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pirrende Stimulation med Svakom Hedy Onani Æg til Mænd

Oplev intense onanioplevelser, når som helst og hvor som helst med Svakom Hady Onani Æg til Mænd. Dette genanvendelige masturbatorærme leveres i en diskret oval kasse og kan bruges 5-10 gange, hvilket giver dig masser af glæde uden bekymring.

Hady Onani Æg er utroligt strækbart og passer perfekt til enhver penisstørrelse. Dets silkebløde tekstur føles fantastisk mod huden, og indersiden er fyldt med distinkte knopper, der stimulerer dig på en måde, du aldrig har oplevet før. Dette æg kan også give fornøjelige sensationer for kvinder, når det bruges sammen med en legetøj takket være sin rillede ydre tekstur.

Med en længde på 8,3 cm og en diameter på 1,5 cm er det ægget meget strækbart og passer komfortabelt til enhver krop. Materialets tykkelse er 0,3 cm, og vægten er blot 37 g, hvilket gør det nemt at håndtere og bruge.

Hady Onani Æg er lavet af TPE-materiale og er let at rengøre efter brug, hvilket gør vedligeholdelse en leg. Det er det perfekte valg til dem, der er på farten og ønsker at nyde intense handjob-oplevelser, hvor som helst og når som helst. Tag din fornøjelse til det næste niveau med Svakom Hady Onani Æg til Mænd.

Fantastiske Fordele: 

  • Strækbar masturbator til uforglemmelige fornøjelser.
  • Kan genbruges 5-10 gange.
  • Silkeblød tekstur – for behagelig stimulation.
  • Distinkte knopper indeni.
  • Nemt at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Hvid/transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 8,3 cm
Diameter: 1,5 cm
Vægt: 37 gram
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme