Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Svakom Julie Anal Plug Lilla

499,00 kr.

Skøn anal plug fra Svakom, der kan tilfredsstille både ham og hende!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vidunderlig Anal Play med Svakom Julie Anal Plug Lilla

Nyd intens analsex med denne ergonomisk formede buttplug fra Svakom. Svakom Julie Anal Plug Lilla har 5 kraftfulde vibrationsmodi med 5 intensiteter, hvilket betyder, at du har rig mulighed for at udforske spændende mønstre, der giver dig den bedste anal orgasme. Pluggen har desuden også SVAKOM Intelligent Mode, der efterligner vibrationsfrekvenser af samleje helt op til orgasmen.

Butt pluggen er designet helt specielt til mænd, der ønsker at opleve målrettet prostata massage, men kan naturligvis også bruges af kvinder til sjov bagdørs-leg eller til intens stimulation af g-punktet. Anal pluggen kan derfor både bruges af mænd og kvinder, og er dermed også en fantastisk tilføjelse i soveværelset til par.

Det bedste ved dette anal sexlegetøj er dog, at det kommer med en fjernbetjening. Det betyder, at du eller din partner nemt kan styre vibrationerne ved at trykke på en knap. Det bliver ikke nemmere – eller frækkere!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • 5 vibrationsmodi og 5 intensiteter.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til anal sex.
  • Fjernbetjening medfølger.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Begge
Stimulering: Anal og g-punkt
Længde: 10,2 cm
Indsættelig længde: 6,7 cm
Diameter: 1,3 – 2,8 cm
Vægt: 72 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU-belægning og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme