🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Svakom Julie Anal Plug Lilla

499,00 kr.

Skøn anal plug fra Svakom, der kan tilfredsstille både ham og hende!

Kun 4 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Vidunderlig anal fornøjelse 

Forkæl dig selv eller din partner med denne ergonomisk formede anal plug fra Svakom. Pluggen kan bruges til målrettet prostata-massage eller som intensiv stimulation af g-punktet. På den måde kan den altså både bruges af dig og din partner!

Julie har 5 kraftfulde vibrationsmodi med 5 intensiteter. Det betyder, at du har rig mulighed for at udforske spændende mønstre, der stimulerer dig bedst. Pluggen har desuden også SVAKOM Intelligent Mode, der efterligner vibrationsfrekvenser af samleje helt op til orgasmen.

Du kan nemt styre vibratoren ved at trykke på en knap eller ved hjælp af fjernbetjeningen. På den måde kan du eller din partner også nemt styre din nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • 5 vibrationsmodi og 5 intensiteter.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Fjernbetjening medfølger.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Lilla
God til: Begge
Stimulering: Anal og g-punkt
Længde: 10,2 cm
Indsættelig længde: 6,7 cm
Diameter: 1,3 – 2,8 cm
Vægt: 72 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU-belægning og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme