Svakom Trysta Targeted Rolling G-Spot Vibrator Pink

599,00 kr.

En fabelagtig rabbit vibrator til hende fra Svakom. Perfekt til hende, der elsker stimulering af g-punktet og klitoris.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkæl dig selv med dejlige vibrationer

Har du brug for en vibrator, der kan forkæle dig med lækre vibrationer? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Trysta er skabt til at forkæle din klitoris samt dit g-punkt, så du får de dejligste intime stunder i soveværelset.

Med 7 forskellige vibrationsfunktioner og 5 intensiteter, får du rig mulighed for at udforske din nydelse og finde det mønster, der tilfredsstiller dig allermest. Vibratoren har også en ergonomisk bøjet g-punktstip, der tilbyder ekstra stimulering med sin roterende kugle. Trysta er desuden også fremstillet i et ultrablødt silikone materiale, der føles behagelig mod huden.

Skulle du være nervøs for at blive opdaget i din leg, kan du godt være helt rolig. Trysta har nemlig en hvisketilstand, så du kan læne dig tilbage og lade den gøre arbejdet for dig uden nogle forstyrrelser.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Forkæler dig med stimulering af g-punkt og klitoris.
  • 7 vibrationstilstande og 5 intensiteter.
  • Roterende kugle i skaftet – for ekstra stimulering.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 18,5 cm
Diameter: Ca. 3 cm
Vægt: 127 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænksikker
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme