Svakom Tyler Vibrerende Penisring

Original price was: 449,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Lækker penisring, som stimulerer både ham og hende.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulering til ham og hende 

Vil du glæde dit parforhold med skønne vibrationer, der både forkæler ham og hende? Så bør du prøve Tyler fra Svakom. Denne vibrerende penisring vil gøre vidundere for dit parforhold og gøre jeres sexliv endnu bedre!

Tyler har 5 hviskestille vibrationstilstande og 5 forskellige intensiteter, der giver dig god mulighed for at dykke ned og skræddersy din stimulering. Når du penetrerer din kæreste, vil hun blive stimuleret af det noppede hoved, der med sin stimuleringsoverflade og skønne vibrationer gør hendes nydelse endnu bedre! Du kan naturligvis også vende stimuleringsoverfladen nedad og dermed stimulere dine testikler for en frækkere oplevelse.

Penisringen er perfekt til ham, der gerne vil have et fyldigere resultat og en længere udholdenhed. Vi anbefaler, at du tager penisringen på, mens din penis stadig er i slap tilstand – gerne med en lille smule glidecreme for det mest behagelige resultat. Herefter vil både du og din partner have glæde af længerevarende sessioner og skønne vibrationer.

Hvis du ikke kan få nok af denne penisring, så kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Tyler er nemlig vandtæt. Desuden er denne penisring også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Penisringen har en opladnings- og brugstid på 1 time.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Spændende og elegant design.
  • Stimulerer både ham og hende.
  • 5 vibrationstilstande og 5 intensiteter.
  • For længerevarende og fyldigere erektioner.
  • Dejlig stimuleringsoverflade til hende.
  • Kan også stimulere mandens testikler.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Sort
God til: Mand eller begge
Stimulering: Penis, testikler og klitoris
Længde: 8 cm
Diameter (indre): 2,9 cm
Vægt: 31 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme