SweetSmile RC Slim Fjernbetjent Trussevibrator Rød

379,00 kr.

Dejlig trussevibrator fra SweetSmile til hende, der gerne vil have sensuel nydelse hvor og når som helst!

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig nydelse alle steder! 

Vil du gerne forkæle dig selv med en vibrator, der kan tilfredsstille dig når som helst, hvor som helst? Så bør du prøve denne fantastiske og fjernbetjente trussevibrator fra SweetSmile.

Vibratoren er anatomisk formet og forkæler vulva, klitoris og anus på samme tid. Vibratoren er beregnet til, at du skal lægge den i trussen, men du kan naturligvis også bruge den under dynen. Når du har lagt vibratoren i trussen, kan du nemt styre vibrationerne med den medfølgende trådløse fjernbetjening, og hvis du vil være rigtig fræk, så overlader du kontrollen til din partner. Det bliver en aften I sent vil glemme!

Du kan vælge mellem 5 stille vibrationsmodi. Vibrationerne vil være fordelt optimalt på stimuleringsnopperne, som giver en ekstra spændende og pirrende følelse. Vibratoren er desuden lavet i hudvenlig silikone, der føles utrolig behagelig mod huden, når den bæres.

Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Vibratoren er nemlig 100% vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at den trådløse fjernbetjening bruger 1 x CR2032-batteri (medfølger).

Fantastiske Fordele: 

  • Anatomisk og smukt design.
  • Forkæler klitoris, vulva og anus på samme tid.
  • 5 forskellige vibrationsmodi.
  • Kan styres med den trådløse fjernbetjening.
  • Pirrende stimuleringsnopper og riller.
  • Lavet i hudvenlig og behagelig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: SweetSmile
Farve: Rød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris, vulva og anus
Stimulatorarm størrelse: 13 x 0,7 cm
Længde: 7,8 cm
Bredde: 5,2 cm
Vægt: 48 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger) og 1 x CR2032-batteri (medfølger)
Materiale: Silikone, PU og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme