TABOOM Metal Buttplug Large

129,00 kr.

Lækker buttplug til den øvede anal entusiast med et flot og praktisk design.

Ikke på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Anal fornøjelse til den øvede

Elsker du følelsen af anal stimulering, og kan du godt lide at blive udvidet? Så bør du prøve denne metal buttplug fra Taboom. Med sit moderne og elegante design imponerer denne plug både i udseende og størrelse! Perfekt til dig, der godt kan lide det ekstra frækt.

Denne buttplug er perfekt til ham eller hende, der har erfaring med anal stimulering. Pluggen er formet således, at den er nem at indføre i anus, og så har den desuden også en bred base, der gør din leg sikker.

Forenden af denne butt plug sidder der også en juvel, som gør legen endnu sjovere for dig og din partner. Din partner kommer til at blive ellevild, når han først opdager den flotte sten, der sidder oppe i dig.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og lækkert design.
  • Perfekt til anal stimulering.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Bred base for en sikker leg.
  • Smuk juvel i bunden.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Metal
God til: Begge
Stimulering: Anus
Længde: 9,5 cm
Diameter: 4,1 cm
Materiale: Aluminium og akrylglas

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme