Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Taboom O-Ring Gag Sort

169,00 kr.

Fræk O-Ring Gag fra Taboom. Perfekt til BDSM-entusiaster.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Perfekt til frække BDSM-lege

Vil du og din partner gerne udforske jeres kinky side i soveværelset? Så bør I prøve denne O-Ring fra Taboom. O-Ringen er perfekt til jer, der elsker BDSM-udstyr og hede dominanslege.

Når du og din partner bruger denne O-Ring, har det aldrig været nemmere at adlyde sin doms befalinger. Ringen gør det svært for den submissive at komme med andet end tiggelyde og samtidig føle et kneb i halsen. Det bliver så frækt!

O-Ringen er desuden lavet af silikone og vegansk læder. Gagen er justerbar og foret med behageligt fløjl, der gør den behagelig at have på under seksuelle eventyr i soveværelset.

Hvis du ønsker at tage jeres leg til nye højder, så kan I også prøve at kombinere denne gag-ball med andre produkter fra Taboom. Vi anbefaler, at I prøver deres håndjern og eventuelt en paddle, der tilføjer en ekstra dimension til jeres frække BDSM-leg.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og kinky design.
  • Perfekt til BDSM-entusiaster.
  • Justerbar gag.
  • Foret med behageligt fløjl.
  • Fremstillet i silikone og vegansk læder.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Sort
God til: Begge
Materiale: Silikone, PU-læder og nikkelfrit metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme