TENGA Bobble Crazy Cubes Masturbator

229,00 kr.

Sjov og spændende masturbator med en pirrende stimuleringsstruktur indeni fra TENGA.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til spændende håndjobs 

Giv dig selv masser af glæde med denne genanvendelige masturbator fra TENGA. Du kommer til at elske denne dynamiske fornøjelseskammerat, der forkæler dig med spændende strukturer og pirrende fornemmelser.

Du kan godt se frem til, at din penis bliver masseret intensivt af en ny og spændende stimuleringsstruktur, der tager din fornøjelse til nye højder. Indeni sidder der små kuber, der giver pirrende fornemmelser under stimulation og bringer dig tættere på klimaks.

Masturbatoren kommer i et transparent design, og så er den fremstillet i en ny støbeproces, der kombinerer superbløde og elastiske egenskaber, så du kan få den bedste stimulation.

Bobble Crazy Cubes er desuden også supernem at rengøre efter brug. Du skal blot vende masturbatoren på vrangen og herefter skylle den under rent vand. Så er du klar til næste omgang!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Sjovt og spændende design.
  • Forkæler penis med en pirrende stimuleringsstruktur.
  • Ny støbeproces – kombinerer superbløde og elastiske egenskaber.
  • Supernem at rengøre efter brug.
  • Genanvendelig.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 14 x 5,7 cm (meget elastisk)
Materiale: TPE og PP

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme