Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Egg Mesh Onani Håndjob til Mæn

65,00 kr.

Lækkert onaniæg med spændende stimulusstruktur fra TENGA! Perfekt til dine intime stunder.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejligt sexlegetøj til ham fra TENGA

Synes du, at dine onani-sessioner er blevet lidt for ensformige? Så tag din onani til nye højder med dette vidunderlige TENGA-æg. Mesh fra TENGA er et dejligt onaniæg, der er perfekt til solo- eller parleg.

Det gode ved TENGA onaniæg er, at de er enormt elastiske og passer derfor alle penisstørrelser. Det fleksible materiale er lavet til, at du kan strække det fra 6,5 cm til 30 cm.

Når du vil lege med dit TENGA-æg, skal du blot tage det ud af indpakningen og tilføje den medfølgende glidecreme. Derefter fører du det ned over penis og bevæger det på samme måde, som du ville gøre ved almindelig onani. Produktet er lavet til at blive brugt en gang, men kan genbruges 5-6 gange, hvis du passer på det.

Du kan se hvilken stimulationsstruktur, der gemmer sig indeni ved at kigge på æggets mønster uden på indpakningen. I dette tilfælde får du en ribbet og lækker struktur, der giver en unik og behagelig fornemmelse under brug.

Så gør ligesom mænd i Japan, hvor TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj til mænd, og køb dit TENGA-æg hos Private Play. Du kommer ikke til at fortryde det.

Fantastiske Fordele: 

  • Sensuel og fræk oplevelse til ham.
  • Passer til enhver penisstørrelse.
  • Medfølgende glidecreme.
  • Ftalatfri – for behagelige onanistunder.
  • Fleksibelt og strækbart materiale.

Information

Mærke: Tenga
Farve: Hvid
God til: Mand
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret glidecreme medfølger
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme