TENGA Egg Ring Onani Håndjob til Mænd

65,00 kr.

Dejligt onaniæg til ham, der gerne vil have lidt mere spænding under masturbation.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkæl dig selv med et onaniæg til mænd! 

Gør din aften lidt sjovere med et frækt onaniæg fra Tenga. Når du benytter dette æg, kan du være stensikker på, at du får lækker stimulation, som er lidt sjovere end almindelig masturbation. Prøv Ring og gør dig klar til en fantastisk aften!

De små onaniæg er elastiske og passer til alle størrelser – du skal derfor ikke bekymre dig om at finde ud af, hvilke mål du har. Du skal blot pakke ægget ud, tilføje den medfølgende glidecreme og forkæle dig selv.

Du fører ægget nedover penis, og så kører du hånden og op ned, som du ville ved onani. Ægget er lavet af et fleksibelt materiale og kan strække sig fra 6,5 cm til 30 cm.

Æggets form for stimulans kan ses uden på indpakningen, hvor du i dette tilfælde vil blive stimuleret af rillede ringe stimulationsstruktur på indersiden. Produktet er oprindelig lavet til at være et engangsonaniprodukt, men kan dog bruges 5-6 gange, hvis du er forsigtig og passer på produktet.

Tenga Eggs er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan til mænd. Perfekt rejselegetøj – pop dem i lommen, og nyd den ultimative klar til at gå-LIGE-NU orgasme.

Fantastiske Fordele: 

  • Sensuel og fræk oplevelse til ham.
  • Passer til enhver penisstørrelse.
  • Medfølgende glidecreme.
  • Ftalatfri – for behagelige onanistunder.
  • Fleksibelt og strækbart materiale.

Information

Mærke: Tenga
Farve: Hvid
God til: Mand
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret glidecreme medfølger
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme