Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Egg Wavy II Cool Edition Onani Håndjob til Mænd

65,00 kr.

Dejligt onani-æg med vandbaseret glidecreme, der har en kølende effekt fra TENGA. Perfekt til intim fornøjelse alene eller sammen med en partner.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forfriskende onani-glæde til ham 

Gør dine håndjobs endnu bedre med dette vidunderlige onani-æg fra TENGA. Dette æg kommer i Wavy II Cool Edition-udgave og kan bruges enten alene eller sammen med en partner.

De små onani-æg er enormt elastiske og passer alle penisstørrelser. De er lavet i et fleksibelt materiale, der kan strække sig fra 6,5 til 30 cm, så du kan være lige så blid eller hård, som du har lyst til.

Når du har modtaget dit æg og er klar til at give dig selv dejlig nydelse, skal du blot pakke ægget ud og tilføje den vandbaserede glidecreme med kølende effekt. Herefter fører du ægget ned over penis og strækker det ud i samme bevægelse som ved masturbation.

TENGA-æg giver dig mulighed for at se, hvilken struktur ægget gemmer på. Du skal blot kigge på æggets indpakning. Wavy II Cool Edition har en pirrende bølgestruktur indeni, der tager din nydelse til nye højder.

Produktet er beregnet til at være et engangsprodukt, men kan dog bruges 5-6 gange alt efter, hvor forsigtig du er, og hvor godt du passer på det før og efter brug. TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan til mænd og kommer i den perfekte rejsestørrelse, så du altid har dejlig nydelse til rådighed.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt masturbator-æg til ham.
  • Kommer i Wavy II Cool Edition-udgave.
  • Ftalatfri.
  • Fleksibelt materiale – kan strække sig fra 6,5 – 30 cm.
  • Lavet i hudvenlig og medicinsk silikone.
  • Passer enhver penisstørrelse.
  • Vandbaseret glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent/hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Tekstur: Wavy II Cool Edition
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme