Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Egg Clicker Onani Håndjob til Mænd

65,00 kr.

Forkæl dig selv eller din partner med dette TENGA onani-æg. Sensuel og fræk oplevelse til ham!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sensuelle onani-stunder til ham 

Vil du gerne forkæle dig selv og gøre dine håndjobs endnu bedre? Så bør du prøve dette vidunderlige onani-æg fra TENGA i Clicker-udgave. Du kan bruge ægget alene eller sammen med en partner.

De små onani-æg er enormt elastiske og passer alle penisstørrelser. De er lavet i et fleksibelt materiale, der kan strække sig fra 6,5 til 30 cm, så du kan være lige så blid eller hård, som du har lyst til.

Du skal blot pakke ægget ud, tilføje den medfølgende vandbaserede glidecreme og derefter forkæle dig selv. Før ægget ned over penis og stræk det i samme bevægelse som ved onani.

Det smarte ved TENGA-æg er, at man kan se hvilken stimuli, man venter sig ved at kigge på æggets indpakning. Clicker-udgaven har stimulerende prikker indeni, der gør din stimulation superdejlig.

Produktet er beregnet til at være et engangsprodukt, men kan dog bruges 5-6 gange alt efter, hvor forsigtig du er, og hvor godt du passer på det før og efter brug. TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan til mænd og kommer i den perfekte rejsestørrelse, så du altid har dejlig nydelse til rådighed.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt masturbator-æg til ham.
  • Kommer i Clicker-udgave.
  • Ftalatfri.
  • Fleksibelt materiale – kan strække sig fra 6,5 – 30 cm.
  • Lavet i hudvenlig og medicinsk silikone.
  • Passer enhver penisstørrelse.
  • Vandbaseret glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent/hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Tekstur: Clicker
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Egg Clicker Onani Håndjob til Mænd”