Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

TENGA Egg Dance Onani Håndjob til Mænd

Original price was: 65,00 kr..Current price is: 39,00 kr..

Tilføj ekstra spænding til dine onani-sessioner med dette pragtfulde TENGA onani-æg i Dance-udgave.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Erotisk og fræk oplevelse til ham! 

Gør din aften lidt sjovere med dette pragtfulde onani-æg fra TENGA i Dance-udgave. Du vælger helt selv, om du vil bruge ægget alene, eller om din partner skal være med i din frække og sensuelle leg.

Glæd dig til at mærke det fleksible og strækbare materiale, der kan strække sig fra 6,5 cm til 30 cm. Det betyder nemlig, at din onani-session kan være lige så hård eller blid, som du har lyst til.

Du skal blot åbne ægget og tilføje den vandbaserede glidecreme til produktet, og så har du opskriften på en skøn aften med pirrende nydelse. Ægget skal føres ned over penis, og så strækker du det i samme bevægelse som ved almindelige onani-sessioner.

TENGA-æg viser dig allerede fra start, hvilken stimuli du kan vente dig. Ude på æggets indpakning er der nemlig en struktur, som viser, hvilken pirrende struktur du finder indeni. Med Dance-udgaven får du et unikt mønster med dansende figurer, der gør din stimulation ekstra sjov!

Produktet er beregnet til at være et engangsprodukt, men kan dog bruges 5-6 gange alt efter, hvor forsigtig du er, og hvor godt du passer på det før og efter brug. TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan til mænd og kommer i den perfekte rejsestørrelse, så du altid har dejlig nydelse til rådighed.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt masturbator-æg til ham.
  • Kommer i Dance-udgave.
  • Ftalatfri.
  • Fleksibelt materiale – kan strække sig fra 6,5 – 30 cm.
  • Lavet i hudvenlig og medicinsk silikone.
  • Passer enhver penisstørrelse.
  • Vandbaseret glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent/hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Tekstur: Dance
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Egg Dance Onani Håndjob til Mænd”