TENGA Egg Keith Haring Onani Håndjob til Mænd

65,00 kr.

Gør din nydelse lidt sjovere med dette TENGA onani-æg i Keith Haring-udgave.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Unik fornøjelse til ham!

Med Keith Haring onani-æg fra TENGA får du mulighed for at gøre dine onani håndjobs endnu bedre! Brug det stimulerende og pirrende æg alene, eller inviter din partner med i legen. Det bliver så hot!

TENGA-æg er lavet i et fleksibelt og strækbart materiale, hvilket betyder, at du kan strække dem fra 6,5 cm til 30 cm. Derfor passer æggene også alle penisstørrelser, og du kan selv vælge, hvor hård eller blid din leg skal være.

Du skal blot pakke ægget ud og tilføje den medfølgende vandbaseret glidecreme, og så er du klar til skøn nydelse! Før ægget ned over penis og stræk det i samme bevægelse, som du ville gøre ved almindelige onani-stunder.

Som en fræk detalje viser TENGA-æg dig, hvilken stimuli du kan vente dig. Ude på æggets indpakning vil en struktur nemlig være synlig. Her får du den pirrende og sjove Keith Haring-udgave, der har en spændende struktur indeni.

Produktet er beregnet til at være et engangsprodukt, men kan dog bruges 5-6 gange alt efter, hvor forsigtig du er, og hvor godt du passer på det før og efter brug. TENGA-æg er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan til mænd og kommer i den perfekte rejsestørrelse, så du altid har dejlig nydelse til rådighed.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt masturbator-æg til ham.
  • Kommer i Keith Haring-udgave.
  • Ftalatfri.
  • Fleksibelt materiale – kan strække sig fra 6,5 – 30 cm.
  • Lavet i hudvenlig og medicinsk silikone.
  • Passer enhver penisstørrelse.
  • Vandbaseret glidecreme medfølger.

Information

Mærke: TENGA
Farve: Transparent/hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Tekstur: Keith Haring
Længde: 6,5 – 30 cm
Diameter: Op til 15 cm
Glidecreme: Vandbaseret
Materiale: Medicinsk silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TENGA Egg Keith Haring Onani Håndjob til Mænd”