Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pleaser Charles Prostata stimulator Sort

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 449,00 kr..

Luksuriøs og elegant prostata massager fra Pleaser. Det perfekte valg til ham eller hende, der elsker skøn anal stimulation.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pleaser Charles Prostata stimulator – Intim fornøjelse til ham 

Vil du gerne forkæle dig selv med sexlegetøj, der stimulerer prostata? Så bør du prøve Charles fra Pleaser. Dette sexlegetøj er designet til at stimulere mandens prostata på en uforglemmelig måde, der giver dig lyst til at bruge dette legetøj igen og igen.

Pleaser Charles Prostata stimulator er lavet af silikone i høj kvalitet, og så har legetøjet et glat og buet design, der er beregnet til at give maksimal komfort og nydelse under brug. Denne massager kan naturligvis også bruges af kvinder, og er derfor også det ideelle parlegetøj til eksperimenterende par.

Produktet har 10 forskellige stimulationsmønstre og roterende perler, der hjælper med at give en mere intens fornemmelse under brug. Vibrationsfunktionen kan justeres til forskellige niveauer, så den passer til dine præferencer.

Du vælger helt selv, om du vil bruge Charles alene eller sammen med partner. Uanset hvordan du vælger at nyde dette produkt, kan du være stensikker på, at du kommer til at elske det. Vibratoren kan desuden tages med under bruseren eller i badekarret, da det er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og luksuriøst design.
  • Dejlig stimulation af prostata.
  • 10 forskellige stimulationsmønstre.
  • Roterende perler indeni.
  • Lavet i silikone af høj kvalitet.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Prostata
Størrelse: 16,5 x 13,2 x 4,5 cm
Vægt: 380 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX5)
Ladetid: 120 min.
Brugstid: 60 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme