TENGA SVR Smart Vibe Penisring med Vibrator Sort

599,00 kr.

Skøn penisring med vibrationer fra TENGA. Det perfekte legetøj til ham og hende.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En smart penisring til ham

TENGA SVR Smart Vibe er en avanceret penisring designet til at give dig en intens og stimulerende oplevelse under sex. Denne penisring er udstyret med en kraftfuld motor, der leverer dybe vibrationer, der kan øge følsomheden og intensiteten af dine orgasmer.

Denne smarte vibe ring er lavet af blødt og fleksibelt silikone materiale, der passer til de fleste penis størrelser. Den har også en justerbar størrelse, så den kan tilpasses til din personlige komfort.

Penisringen er desuden også genopladelig, og så kan den bruges under bruseren, da den er vandtæt (til 50 cm). Du kan derfor godt se frem til at lege med denne penisring i soveværelset eller ude på badeværelset igen og igen.

Med dens avancerede teknologi og kraftfulde vibrationer er denne penisring et fantastisk valg for par, der ønsker at eksperimentere og udforske deres seksualitet på en ny og spændende måde.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Forskellige vibrationsfunktioner.
  • Strækbar – passer de fleste penisstørrelser.
  • Lavet i kropssikker og blød silikone.
  • Stimulerer både ham og hende under brug.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt (til 50 cm).

Information

Mærke: TENGA
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 5,2 cm
Diameter: 3,2 (strækbar)
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme